Altres serveis que oferim

A la farmàcia oferim altres serveis per a la teva salut i benestar:

 • Perforació lòbul orella.
 • Sistema personalitzat de dosificació SPD.
  Preparem el teu pastiller personalitzat amb tota la medicació setmanal. Així podem supervisar la teva medicació (i les seves interaccions), assegurar-nos que ni oblidis, ni repeteixis cap presa. Prendre la teva medicació correctament t’ajudarà a millorar la teva qualitat de vida.
 • Mesura i seguiment de la hipertensió arterial.
  La hipertensió afecta gran quantitat de persones, i no produeix cap símptoma. Un bon control i seguiment ens ajudaran a detectar a temps el risc de patir un accident cardiovascular.
 • Determinació del perfil lipídic i Hemoglobina glicada.
  Coneix i controla els teus nivells en uns minuts de forma senzilla i exacta. Disposem de l’aparell Cobas b 101 que permet determinar el risc cardiovascular. L’hemoglobina glicada (HbA1c) ens informa sobre el nivell mitjà de glucosa en sang en els darrers 2-3 mesos (no és necessari estar en dejú). El perfil lipídic inclou la determinació de triglicèrids, colesterol total, colesterol HDL (colesterol “bo”), colesterol LDL (colesterol “dolent”) i colesterol no-HDL.
 • Servei d’ortopèdia.
  Dispensem tot tipus de productes d’ortopèdia i també els finançats per la Seguretat Social (cadires de rodes, caminadors, pròtesis…).